Pollo con champiñones a la cerveza negra

Pollo con champiñones a la cerveza negra

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pollo con champiñones a la cerveza negra. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pollo con champiñones a la cerveza negra is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Pollo con champiñones a la cerveza negra is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pollo con champiñones a la cerveza negra, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo con champiñones a la cerveza negra delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pollo con champiñones a la cerveza negra is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pollo con champiñones a la cerveza negra using 5 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Estoy intentando publicar recetas rápidas, fáciles y con un gran sabor, para ver si vamos despertando el gusanillo por la cocina. Y claro está para no comer siempre lo mismo, que la monotonía cansa en todos los aspectos de la vida.

Ingredients and spices that need to be Take to make Pollo con champiñones a la cerveza negra:

  1. 2-3 pechugas de pollo grandes
  2. 400 gramos champiñones laminados y limpios
  3. 1 cebolla hermosa
  4. Ajo en polvo, sal y aceite
  5. 1 lata cerveza negra, 33 cl

Instructions to make to make Pollo con champiñones a la cerveza negra

  1. Lo primero que vamos a hacer es preparar todos los ingredientes. Para ello limpiamos las pechugas de pollo de piel y grasa y las troceamos en dados de tamaño de un bocado. Aliñar los dados con sal y ajo en polvo.
  2. Los champiñones, ya los tenemos limpios y laminados, en el caso de que hayas comprado el champiñón entero, lo limpiamos de la tierra que pueda traer y lo laminamos. Cortar la cebolla muy picadita.
  3. En una sartén amplia echamos un fondo de aceite y cuando esté caliente doramos nuestros dados de pollo. Cuando empiecen a dorarse, los sacamos de la sartén y los pasamos a un plato, yo le pongo papel de cocina para que absorba el exceso de grasa y reservamos.
  4. En ese mismo aceite, pochamos la cebolla, le echamos un poquito de sal, para que suelte el agua. En el momento que empiece a estar blandita, incorporamos los champiñones laminados y removemos, dejamos que se vayan haciendo a fuego medio, cuando estén casi hechos nuestros champiñones agregamos los dados de pollo que habíamos reservado y removemos.
  5. Ahora es el momento de incorporar la cerveza negra, yo eché la lata entera, pero se puede echar menos, según lo potente que quieras el sabor. También se puede usar una cerveza tostada, pero el sabor variará.
  6. Mezclamos todo bien y dejamos a fuego alto, removiendo todo para que no se pegue, durante unos cinco minutos, hasta que se evapore el alcohol. En este punto de cocción nos puede pasar dos cosas, una que nos quede muy espeso, en ese caso incorporamos un poquito de agua o caldo de pollo. Si por el contrario nos ha quedado muy líquido, simplemente incorporamos un poquito de harina disuelta en agua fría, eso hará que el guiso espese.
  7. Ya sólo queda, poner la mesa, emplatar y disfrutar de la comida. Se puede acompañar con unas patatas fritas, pero el plato llena bastante para agregarle nada más.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly find that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make easy adjustments to attain this objective. In other words, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for novices you don't require to discover them but just if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch recipes however its good something to chew on. Ideally this will obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Speedy Pollo con champiñones a la cerveza negra. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Risotto de espinacas con pollo

Rollitos de pollo con jamón y queso

Cus-cús con pollo y huevo