Paella de marisco con pollo
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Paella de marisco con pollo. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Paella de marisco con pollo is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Paella de marisco con pollo is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Paella de marisco con pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Paella de marisco con pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Paella de marisco con pollo is 12 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Paella de marisco con pollo using 16 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Primera paella que preparo, y debido a la buena critica que ha tenido la comparto con todos vosotros.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Paella de marisco con pollo:
- 500 g arroz
- 500 g langostinos
- 1 malla de Mejillones
- 8 cigalitas
- 200 g chirlas
- 2 cebollas grandes
- 1 pimiento rojo
- 4/5 pimientos verdes para freír
- 5 dientes ajo
- 1 sepia mediana
- 2 pechugas de pollo
- 2/3 tomates maduros
- 1 vaso vino blanco
- Aceite de oliva Virgen extra
- sal
- 300 mg Azafrán
Steps to make to make Paella de marisco con pollo
- Pelamos los langostinos, ponemos una cazuela con un chorrito de aceite y echamos todas las peladuras, cocinamos 5 min y cubrimos con agua, llevamos a ebullición 10/15 min. Escurrimos aplastando bien las cabezas para que suelten todo el jugo y reservamos.
- En una cazuela con el vino (se puede hacer con agua también) lo llevamos a ebullición y echamos los mejillones limpios cuando se abran quitamos la cáscara vacía y reservamos, en la misma cazuela y con el mismo vino echamos las chirlas enjuagadas hasta que se abran y sacamos. Reservamos. El caldo resultante lo mezclamos con el fumet que hemos hecho anteriormente.
- Picamos el pimiento rojo los pimientos verdes y las cebollas en brunoise. Y los dientes de ajo finito.
- Ponemos la paellera al fuego medio/fuerte con un chorrito de aceite y empezamos pochando un poco la cebolla y el ajo con una pizca de sal, cuando esta pochado echamos el pimiento rojo, removemos 5 min y echamos los pimientos verdes y otra pizca de sal, dejamos pochando.
- La sepia la cortamos también en daditos como de 1, 5 cm y la pechuga de pollo en trozos de bocado. Y pelamos y rallamos los tomates. Reservamos
- Cuando están pochadas las verduras hacemos un hueco en el centro de la paellera y echamos el pollo salpimentamos, y cuando este doradito echamos la sepia, dejamos cocinar 5 min y echamos el tomate rallado. Mezclamos todo bien.
- Cuando esta todo bien integrado, añadimos el arroz, mezclamos bien con el sofrito, y echamos el caldo, ponemos a punto de sal, añadimos el azafrán, damos unas vueltas y dejamos sin mover que vaya haciéndose.
- Cuando veamos que ha reducido bastante el caldo y calculemos que quedan 5 min aproximadamente ponemos las cigalitas, los mejillones, las chirlas y los langostinos por encima. Dejamos cocinar hasta que se haya ido todo el caldo.
- Cuando no quede caldo, apagamos el fuego, tapamos y dejamos reposar 5 min.
- Y ya tenéis vuestra paella. Espero que os guste. Bon apettit.
As your experience as well as confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit basically spicy, you can make easy modifications to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking abilities for beginners you don't need to discover them however just if you understand some basic food preparation techniques.
This isn't a total guide to fast and simple lunch recipes however its excellent food for thought. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Make Perfect Paella de marisco con pollo. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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