Dürüm Maya de chile con carne

Dürüm Maya de chile con carne

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Dürüm Maya de chile con carne. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Dürüm Maya de chile con carne is one of the most popular of current trending meals on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Dürüm Maya de chile con carne is something which I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Dürüm Maya de chile con carne, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Dürüm Maya de chile con carne delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Dürüm Maya de chile con carne using 20 ingredients and 16 steps. Here is how you cook that.

Es una comida Tex-Mex que es apetecible para compartir con amigos y familiares con niños para que disfruten combinando lo que más les guste.

Ingredients and spices that need to be Get to make Dürüm Maya de chile con carne:

  1. judías rojas cocidas
  2. carne picada de ternera, cerdo o pollo
  3. pechuga de pollo
  4. tomates
  5. pimientos verdes
  6. pimientos rojos
  7. tomates
  8. cebolla
  9. lechuga
  10. paquete dürüm
  11. arroz
  12. sal
  13. cúrcuma
  14. curry
  15. pimienta
  16. orégano
  17. cayena o pimientitos picantes (opcional)
  18. miel
  19. pastillas caldo concentrado de verduras
  20. aceite de oliva virgen extra

Instructions to make to make Dürüm Maya de chile con carne

  1. Salpimentamos la carne picada.
  2. Cortamos a tacos las pechugas de pollo y ponemos en un bol.
  3. Echamos un poco de cúrcuma, curry, orégano, sal, pimienta y miel en el bol de las pechugas troceadas y dejamos un rato para que cojan bien el aliño.
  4. Pelamos las cebollas y las cortamos en juliana.
  5. Lavamos los pimientos, quitamos las semillas y cortamos en juliana.
  6. Lavamos los tomates y dejamos un par de ellos y cortamos en rodajas, el resto los metemos en la picadora y los trituramos.
  7. Lavamos la lechuga y cortamos en juliana.
  8. En una cacerola echamos agua, una pastilla de caldo concentrado y un chorreón de aceite de oliva, cuando comience a hervir echamos el arroz, cocemos 13 minutos y escurrimos.
  9. Abrimos el bote de judías rojas, las enjuagamos y ponemos en un escurridor.
  10. Mientras se hace el arroz cogemos una sartén y ponemos un puñado de cebollas y pimientos verdes, los pochamos y echamos la carne picada, la cayena o pimentitos picantes y salteamos unos 5 minutos y añadimos los tomates triturados, salteamos también unos 5 minutos, añadimos las judías rojas y salteamos un par de minutos más y listo nuestro chile con carne.
  11. En una sartén freímos las pechugas de pollo troceadas y reservamos.
  12. Mientras tanto freímos las cebollas y pimientos verdes y rojos y reservamos.
  13. En una sartén echamos un poco de aceite de oliva, cúrcuma y curry y salteamos el arroz un par de minutos y listo.
  14. Colocamos en un plato una hoja o tortilla de dürüm, ponemos la lechuga picada, el tomate en rodajas, las cebollas con los pimientos fritos, la pechuga de pollo y por último el chile con carne y cerramos la hoja y en una aro de cocina echamos el arroz salteado y listo nuestro plato.
  15. Dejamos en la mesa los ingredientes que hemos preparado y que cada comensal se sirva la cantidad que guste.
  16. Este plato es un poco laborioso pero está muy rico, además podéis comprar el chile con carne ya cocinado, pues lo venden en latas, para que sea más fácil o si tenéis poco tiempo.

As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet as well as adapt your diet to your personal tastes over time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or even more components or is a bit more or less hot, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for beginners you don't need to learn them yet just if you grasp some straightforward food preparation techniques.

This isn't a full guide to quick as well as simple lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Dürüm Maya de chile con carne. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Patatas revolconas con pollo y beicon

Pollo al curry con cuscús