Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki

Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki is something that I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki using 23 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Take to make Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki:

  1. 250 gr Espaguetis
  2. 1 Pechuga pollo
  3. 1 Cebolla
  4. 1/2 Pimiento verde
  5. 4-5 Champiñones portobello u otros
  6. 1 Diente Ajo negro
  7. 1 Tomate maduro
  8. Popurrí de pimienta (negra, rosa y blanca)
  9. Orégano
  10. Tomillo
  11. Aceite de oliva
  12. Sal
  13. ...Para la Salsa Teriyaki...
  14. 120 ml Salsa soja
  15. 60 ml Agua
  16. 2 Cucharadas zumo de lima
  17. 2 Cucharadas vinagre de manzana o de arroz
  18. 2 Cucharadas Azúcar Moreno
  19. 50 gr Azúcar blanca
  20. 1/2 Cucharadita ajo en polvo
  21. 1/2 Cucharadita jengibre en polvo
  22. 1 Cucharada maicena
  23. 2 Cucharadas agua (para diluir la maicena)

Instructions to make to make Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki

  1. Cocinamos la pasta (según el fabricante) unos 7 u 8 minutos aproximadamente. Refrescar con agua fría. Reservamos.
  2. En otro caldero con abundante agua, un poco de sal, cocemos la pechuga, retiramos y dejamos enfriar para luego desmenuzarla.
  3. Hacemos la salsa teriyaki. En un cazo ponemos todos los ingredientes excepto la Maicena, a fuego fuerte hasta que comience a hervir.
  4. A la Maicena le añadimos las dos Cucharadas de agua fría y removemos hasta su disolución. Se la ponemos al cazo ya hirviendo, mezclamos y bajamos a fuego medio durante 2 minutos aproximadamente. Y lista.
  5. Cortamos la Cebolla, Pimiento en cuadraditos, el Ajo negro y sofreímos hasta que estén un poco pochaditos. Agregamos la pechuga desmenuzada, los champiñones cortados en tiras o cuadrados (al gusto), el tomate pelado y partido en trozos.Un poco de popurrí de pimientas (dan un aroma y sabor exquisito) orégano, tomillo, sal (al gusto). Vamos echando un chorrito de salsa teriyaki y comprobando (si nos gusta más o menos). Siempre removiendo para que se integren bien todos los ingredientes y sabores.
  6. Si lo hacemos en una sartén grande, bajamos a fuego bajo y movemos el sofrito dejando media sartén libre e incorporamos los espaguetis para saltearlos un poco. Posteriormente mezclamos todo con los espaguetis. Rectificamos de sal, salsa teriyaki....
  7. Si la sartén es pequeña, salteamos los espaguetis en otra con una cucharadita de aceite, un poco de sal, tomillo, orégano.... y luego lo mezclamos con el sofrito y el pollo.
  8. Con esta receta nos quedan unos espaguetis muy jugosos y con un sabor exquisito..... 😋

As your experience and self-confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or more components or is a bit essentially hot, you can make simple adjustments to achieve this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for novices you don't need to learn them yet just if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a complete guide to quick and also simple lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food How to Make Quick Espaguetis con pollo, champiñones y salsa teriyaki. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Patatas revolconas con pollo y beicon

Pollo al curry con cuscús

Dürüm Maya de chile con carne