Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB
Hey everyone, it is Louise, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB is one of the most favored of current trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. @DarixLAB is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB is 2 comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB using 22 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
Hoy vamos a preparar unos brochetas de pollo Satay al estilo tailandés con Salsa de Cacahuete picante. Una receta fácil y muy sabrosa.
Las brochetas vamos a cocinar al horno, quedan muy sabrosas y jugosas, acompañamos con dos salsas riquísimas.
Os recomiendo que preparéis este plato delicioso. #tescoma #essentamara
Descubre el vídeo receta en mi canal YouTube DarixLAB👌😉: https://youtu.be/icz_lkyKIeA
Ingredients and spices that need to be Take to make Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB:
- 2 ud (500 g) Pechuga de Pollo
- Semillas de Sésamo para decorar
- Mezcla (marinado):
- 5 cda Pasta de Tomate
- 3 cda Salsa de Soja
- 2 cda Aceite de Sésamo
- 1 cda Miel
- 1 ud Lima
- 1 ctda Ajo en polvo
- 1 ctda Comino molido
- 1 tallo (2 cm) Jengibre
- 1/2 ctda Pimienta negra
- 1 ctda Curry
- Sal
- Salsa de Cacahuetes:
- 2 cda Aceite de Sésamo
- 2 ud Guindilla
- 2 dientes Ajo
- 90 g Cacahuete
- 1 cda Azúcar
- 4 cda Yogur Griego
- 2 cda Agua
Instructions to make to make Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB
- En un cuenco, vamos a verter pasta de tomate, la salsa de soja, miel, aceite de Sésamo, el jugo del lima con la cáscara, rallamos el jengibre.
- Añadimos entonces, sal, pimienta negra, ajo en polvo, comino molido y curry. Removemos bien con una varilla.
- Cortamos las pechugas de pollo, sin piel y limpias, en tiras largas. Las ponemos en el cuenco de la preparación anterior. Removemos hasta que nuestro marinado cubre bien las tiras de pollo. Recubrimos con papel film y dejamos reposar una hora en el refrigerador.
- Mientras tanto dejamos los palillos de bambú en agua. El truco bueno para que no nos quemen en el horno.
- Sacamos el pollo de refrigeración y formamos las brochetas con palillos de madera. Las ponemos en una bandeja cubierta con papel de horno. Horneamos a 200°C hasta que el pollo quede bien dorado, serán unos 20 -25 minutos.
- Mientras hacemos esto, Vertemos la preparación de soja que usamos para marinar el pollo en una olla y la ponemos a hervir. Cuando llegue al punto de hervor, bajamos la lumbre y dejamos unos minutos para que espese ligeramente. Una Salsa ya esta hecha.
- Preparamos la salsa de cacahuetes. En una sartén freímos con dos cucharadas de aceite de Sésamo las guindillas, ajo y los cacahuetes. Los añadimos en una batidora, agregamos azúcar, yogur y agua. Trituramos bien. Si veis que ha quedado espesa, podéis agregar más agua.
- Cuando estarán listas nuestras brochetas satay serviremos en un plato con dos salsas, acompañadas con arroz.
As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make easy changes to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to learn them yet just if you understand some straightforward food preparation strategies.
This isn't a total overview to fast and simple lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food How to Prepare Any-night-of-the-week Pinchos de pollo Satay al estilo Thailandés | @DarixLAB. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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