Pollo agridulce

Pollo agridulce

Hey everyone, it is Drew, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pollo agridulce. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pollo agridulce is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Pollo agridulce is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pollo agridulce, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo agridulce delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pollo agridulce is 4 grandes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pollo agridulce using 21 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Una receta buenísima que cunde un montón. El resultado es un pollo crujiente y una salsa espectacular, una receta que he ido mejorando con el tiempo.

Es muy fácil, no tiene ningún paso complicado.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pollo agridulce:

  1. Para marinar el pollo:
  2. 500 gr pechuga de pollo
  3. 2 cucharadas salsa de soja
  4. 1 chorro cerveza (Yo uso Estrella Galicia)
  5. 1 huevo
  6. Sal
  7. Pimienta
  8. Maicena para rebozar todo el pollo
  9. Para la salsa:
  10. 300 ml agua
  11. 170 gr ketchup
  12. 4 cucharadas salsa de soja
  13. 4 cucharadas vinagre de arroz
  14. 4 cucharadas azúcar
  15. 1 pizca sal
  16. Verduras:
  17. 3 pimientos de colores
  18. 2 ajos
  19. 2 cebollas
  20. 4/5 rodajas Piña en JUGO NATURAL
  21. 2 cucharaditas postre (no café) de maicena disuelta en agua

Steps to make to make Pollo agridulce

  1. En primer lugar vamos a marinar el pollo. Cortamos el pollo en dados algo grandes, añadimos la salsa de soja, la cerveza, el huevo batido, sal y pimienta. Removemos muy bien y reservamos en nevera durante al menos media hora para que quede más rico.
  2. En segundo lugar hacemos la salsa: juntamos todos los ingredientes en la sartén a fuego no muy alto y removemos bien. Subimos fuego y dejamos reducir. Cuando reduzca su tamaño en la sartén a la mitad (truco: mirad el surco que queda a los lados de la sartén de la marca del tomate y veréis que conforme se cocine irá bajando). Apartar y reservar.
  3. Después de terminar con la salsa es momento de volver al pollo. Sacamos el pollo de la nevera y preparamos una sartén con aceite bien caliente (cuidado, se hacen bastante rápido y son fáciles de quemar) y rebozamos el pollo en maicena que previamente habremos puesto en un bowl o plato. Después de rebozarlos los metemos directamente en la sartén.
  4. Reservamos. El pollo quedará así:
  5. En tercer lugar comenzamos poniendo una sartén a fuego medio con el ajo picado, la cebolla picada en cuadrado (no pequeño), y el pimiento. Depende del tipo de pimiento y el corte que lleve yo a veces lo hago antes ya que para esta receta es mejor que el pimiento quede algo blando (no meloso ni deshecho) entonces podéis poner primero los pimientos y después el ajo y cebolla.
  6. Cuando el tercer paso esté casi listo añadimos la piña, la salsa del PASO 2 que previamente reservamos y la maicena disuelta en 30 ml de agua. Removemos muy bien y añadimos el pollo. Volvemos a remover y ya estaría 🙃
  7. El vinagre de arroz es muy fácil de encontrar, yo utilizo este de Alcampo:

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make basic changes to achieve this goal. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you do not need to learn them but just if you master some basic cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and simple lunch recipes however its excellent food for thought. Ideally this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Pollo agridulce. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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