Calzone de pollo ☺
Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Calzone de pollo ☺. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.
Calzone de pollo ☺ is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They're nice and they look fantastic. Calzone de pollo ☺ is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Calzone de pollo ☺, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Calzone de pollo ☺ delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
Just in addition, the time it takes to cook Calzone de pollo ☺ estimated approx 90min.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Calzone de pollo ☺ using 21 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Calzone de pollo ☺:
- Para la masa soufflé:
- 500 gramos harina
- 14 gramos levadura fresca o 5 gramos de levadura seca de pana
- 1 cucharadita sal
- 1 cucharadita azúcar
- 230 centilitros de agua tibia
- 3 cucharadas aceite de girasol o mantequilla
- Para el relleno:
- Masa soufflé
- 2 cebollas grandes
- 1 puerro
- Pimiento rojo
- Pimiento verde
- 2 tomates pequeños
- 600 gramos pollo deshuesado sin piel o pechugas
- 3 huevos cocidos picados
- Sal
- Pimentón dulce
- Jengibre
- Cúrcuma
- 200 gramos mozzarella
Instructions to make to make Calzone de pollo ☺
- Para preparar la masa utilizaremos un bol grande pondremos la harina y haremos un hueco en el centro. En una taza o jarrito poner el agua tibia con la pizca de azúcar y con la mano desgranar la levadura sobre el agua, remover hasta que se disuelva.
- Vamos poniendo poco a poco a la levadura disuelta en medio de la harina cómo mezclar un poco y añadir el aceite y la sal. Seguir removiendo con los dedos formando la masa. Volcar la masa en la encimera o mesa y seguir amasando hasta que notes que no hay grumos de harina y la masa esté lisa y suave.
- No se tiene que pegar en las manos. En mi caso me hizo falta poner un poco de agua.
- Poner la masa del bol y tapar unos 30 minutos que doble su volumen pasado ese tiempo volcar en la mesa y amasar un poco más y separar en dos trozos si vas a hacer calzone estirar cada una de las mitades hasta obtener el tamaño deseado.
- Para el para el relleno pondremos un poco de aceite en una sartén y echar la cebolla el puerro el pimiento verde y rojo y los tomates picados y remover unos 10 minutos. A continuación pondremos el pollo cortado a dados no muy gordos. La curcuma sal jengibre y el pimentón dulce unos 10 minutos más coma agregamos los huevos picados removemos y reservar el relleno que se enfríe un poco.
- Para el montaje del calzone estirar una mitad de la receta de masa soufflé sobre la superficie de trabajo, estirarla bien grande en una mitad poner el relleno del pollo y cortar una bolita de queso mozzarella en lonchas y acomodar el queso por encima. Mojar los bordes de la masa con agua, será del calzone doblado la masa por la mitad como si fuese una empanada.
- Hacer presión para pegar la masa y hacer el repulgue. Hacer unos Cortés pequeños en la parte superior para que salga el vapor de la cocción. Meter al horno bien caliente a 200-220 grados y cocinar unos 15 minutos. ojo que rápido está listo así que vigilar que no se te queme
As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or even more components or is a little essentially zesty, you can make simple changes to achieve this objective. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't need to learn them but only if you grasp some straightforward food preparation methods.
This isn't a complete overview to fast and very easy lunch dishes yet its good food for thought. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Speedy Calzone de pollo ☺. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment