Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados

Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados is something that I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados using 15 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Get to make Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados:

  1. pechugas de pollo
  2. nuez moscada
  3. pimienta
  4. sal
  5. huevos
  6. harina
  7. habas
  8. guisantes
  9. pimientos
  10. cebolla
  11. tomates
  12. pastilla caldo concentrado de verduras
  13. aceite de oliva virgen extra
  14. pan rallado
  15. perejil

Instructions to make to make Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados

  1. Lavamos el perejil y lo picamos.
  2. En la picadora metemos las pechugas de pollo troceadas, sal, pimienta, perejil, ralladura de nuez moscada, un par de yemas de huevos y un par de cucharadas de pan rallado, picamos bien y comenzamos a hacer bolas y las vamos colocando en un plato.
  3. Con una varilla batimos las claras que nos sobraron en un bol.
  4. Echamos harina en un plato y vamos mojando las albóndigas primero en el bol de claras y después pasamos por la harina y las vamos echando en la sartén con aceite de oliva y las freímos, después las colocamos en una bandeja o un plato y reservamos.
  5. Pelamos el tomate y lo trituramos en la picadora.
  6. Pelamos y picamos la cebolla.
  7. En una sartén con un poco de aceite de oliva echamos las cebollas con un poco de sal y sofreímos, cuando estén listas echamos un par de cucharadas del tomate triturado, le echamos un vaso de vino y esperamos un par de minutos a que se le evapore el alcohol y echamos las albóndigas con una pastilla de caldo concentrado y un vaso de agua y hervimos durante unos 10 minutos y listas.
  8. Lavamos y quitamos los pedúnculos de los pimientos y cortamos en juliana.
  9. Pelamos un par de tomates y los cortamos también en juliana o en bastones.
  10. Desgranamos las habas y los guisantes.
  11. En una sartén con aceite de oliva echamos los pimientos y los freímos un poco, a continuación echamos el tomate y lo freímos un minuto, echamos el arroz y lo sofreímos también, y echamos las habas y los guisantes junto con una pastilla de caldo y agua y lo cocemos durante 15 minutos y listo.
  12. En un papel film echamos un huevo con un poco de sal y hacemos una bolsita con un nudo para que no se salga el huevo, así lo hacemos con cada huevo que queramos hacer y echamos en agua caliente y los cocemos 3/5 minutos, sacamos después del film y listos.
  13. En una fuente lo preparamos con un aro grande de cocina en el que echaremos el arroz dentro, colocamos las albóndigas y los huevos y que cada comensal se sirva la cantidad que guste en su plato.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make basic adjustments to achieve this goal. In other words, start making your dishes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you do not require to discover them but just if you master some basic cooking methods.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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